ARHIVA 7

50. GODINA TAJNIŠTVA

KK Korana organizira turnire povodom 50 godina tajništva i aktivnog kuglanja slunjske legende kuglanja gos.JOVE SMOLJANOVIĆA

11391397 838468249563014 5216546393953281346 n

FINALE NOĆNOG TURNIRA U OZLJU

Nataša Ravnić Gašparini i po drugi puta za redom Mario Mušanić pobjednici su 8. međunarodnog noćnog turnira “Zvonimir Pavlaković”

Rezultati finala-žene   Rezultati finala-muškarci

Fotografije: 1 / 2 / 3

OZALJ

Odigrano je 8.kolo ljetne lige i dva finalista su sigurna to su Kupa i Japa. Mostanje si je sa dva uzastopna poraza zakompliciralo situaciju pa u zadnjem kolu mora pobijediti ekipu Ima ko jači jer u slučaju poraza u finale idu Ima ko jači. Plitvice pobjedom protiv Japa sigurno ulaze u finale a u slučaju poraza morat će navijati za Mostanje da pobijede Ima ko jači. Finale se igra u subotu 20.06.2015. sa početkom u 16.00 sati.

Danas je i zadnji dan kvalifikacija za Noćni turnir objavljene liste u muškoj i ženskoj konkurenciji će se danas vjerojatno mijenjati jer ima najava dolazaka nekolicine prvoligaških igrača/ca.

8.kolo    Muška lista za finale    Ženska lista za finale

REDOVNI PRIJELAZNI ROK 2015

Dana 20. lipnja 2015. godine počinje redovni prijelazni rok za kuglačice i kuglače, a  završava u ponoć 30. lipnja 2015. godine. U navedenom roku za prelazak igrača podnosi se zahtjev za registraciju, potpisana pristupnica i ispisnica od bivšeg kluba. Ukoliko nema ispisnice potrebno je zahtjev za ispisnicom poslati poštom, preporučeno s povratnicom, i umjesto ispisnice predati kopiju zahtjeva za ispisnicom uz potvrdu od pošte.

Dopis HKS   Dopis KSKŽ

OBRASCI ZA PRIJELAZNI ROK:

Ispisnica   Pristupnica   Zahtjev za regitraciju  Zahtjev za dvojnu registraciju

FINALE

Kuglačice Istre pobjednice su kupa RH za žene a u muškoj konkurenciji pobjednici kupa su kuglači Zaprešića.

Prijenos u živo     Semafor

Mlaka-ŽKK Istra    Zaprešić-Osijek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.