Kuglana u Domu HV “Zrinski” otvorena za treninge i utakmice

Kuglačice Karlovca te kuglači Mostanja 1949 i Željezničara svoje će preostale domaće prvenstvene susrete ipak moći odigrati na domaćoj kuglani.

Kuglana u Domu oružanih snaga Zrinski od danas poslijepodne bit će otvorena za treninge i utakmice karlovačkih prvoligaša i drugoligaša, koji će tako preostale domaće susrete u nastavku sezone ipak moći odigrati na svojoj domaćoj kuglani.

Danas ( 09.06.2020. ) u prostorijama Doma „HV Zrinski“ održan je radni sastanak pripadnika Doma zapovjedništva HKoV, satnika Ivana Dobranića i satnika Marina Jaramaza sa predstavnicima kuglačkih klubova III i IV stupnja, u cilju daljnjeg nesmetanog i kontinuiranog nastavka treniranja i natjecanja kuglačica KK Karlovac i kuglača KK Mostanja 1949 i KK Željezničara. Tom prigodom prisutni su upoznati o postupcima i epidemiološkim mjerama kojih su se sportaši kuglači i kuglačice dužni pridržavati u prostoru Doma HV „Zrinski“ Karlovac, kako bi se spriječio eventualni ulazak koronavirusa u vojni sustav. Prvu utakmicu kuglačice KK Karlovac igraju već u subotu 13.06.2020., gdje ugošćuju ŽKK Osijek, dok Mostanjčani i Željezničari putuju u goste Mlaki i Velebitu II.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.