KUP KSKŽ

POLUFINALE

MOSTANJE 1949 – ŽELJEZNIČAR              5 – 3    3281 – 3239 Zapisnik
DUBOVAC – STARA HIŽA                           6 – 2    3092 – 3275 Zapisnik

6 komentara na “KUP KSKŽ”

 1. djuro

  Što je utakmica Mostanje i Željezničar odigrana 17.11.2015.godine u Vrbovskom. Admine kako to da si tek sinoć objavio rezultat i to nakon 3 godine 3 mjeseca i 2 dana. Ili je to možda greška ovih sudaca koji napreduju svake godine kategoriju više a uz to još ima i drugih funkcija u KSKŽ.

  Odgovori
 2. Kuglački savez Karlovačke županije

  Kao prvo zamolili bismo “Djuru” neka se najprije upozna s organizacijom, propozicijama, održavanjem i načinom suđenja na KUP utakmicama. Kao drugo ovaj zapisnik službeno nije poslan adminu od strane organizatora, odnosno Kuglačkog saveza Karlovačke županije. Verificirani zapisnik od voditelja natjecanja sa KUP utakmice između KK Mostanje 1949 i KK Željezničar održan 19. veljače od 18 do 21.15 sati na kuglani Doma HV Zrinski u Karlovcu nalazi se u Savezu, pa koga zanima može ga u svakom trenutku dobiti na uvid. A “Djuro” slobodno može dobiti i uvid u Pravilnik o radu i organizaciji kuglačkih sudaca gdje jasno stoji kako se napreduje svake godine.

  Odgovori
 3. admin

  Moram demantirati osobu iz KSKŽ koja je napisala odgovor na Djurin komentar. Što se tiče slanja zapisnika od organizatora natjecanja to ste u pravu niste se udostojili poslati ni jedan zapisnik sa dosadašnjih utakmica a svi su objavljeni. I ovaj zapisnik sam ja osobno dobio poslije utakmice na stik neću reći od SUCA već od osobe koja je pisala zapisnik. Takvi zapisnici su potpisani odmah nakon utakmice. Da sam vidio tu grešku koja je napisana ispravio bi ju ali na žalost nisam i takav je zapisnik objavljen a nakon komentara nisam ga ni htio mijenjati. Što se tiče načina suđenja na KUP utakmicama u vašim propozicijama moglo bi se pričati. Šta vam to tamo znači “Domaćin je dužan osigurati Licencirane suce za utakmicu” šta je trebao KK Željezničar napraviti NE IGRATI ……

  Odgovori
 4. Kuglački savez Karlovačke županije

  KUP utakmice i sva natjecanja Kuglačkog saveza Karlovačke županije održavaju se u skladu s propozicijama i pravilnicima HKS-a. Pa je tako svim klubovima, uključujući i KK željezničar, poznato značenje rečenice “Domaćin je dužan osigurati licencirane suce za utakmicu. Nismo se udostojili poslati niti jedan zapisnik sa KUP utakmice, jer službene rezultate objavljujemo na stranicama KSKŽ-a. A ako već niste ispravili pogrešku o utakmici onda ste barem Djuri mogli objasniti kako je došlo do nastale nenamjerne pogreške, a ne reći da objavljujete ono što dobijete.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.