Pojedinačno prvenstvo Regije zapad za sezonu 2021./2022. – Muškarci /Žene

Pojedinačno prvenstvo Regije zapad za sezonu 2021./2022. 

Natjecateljska komisija i Voditelj kuglačke regije zapad sukladno prihvaćenom kalendaru donijela je odluku da se Pojedinačno prvenstvo kuglačke regije zapad za seniore za 2021/2022. godinu održi na dva nastupa i to: 20.03.2022. na kuglani Azelija u Ozlju i nedjelju 27.03.2022. na Gradskoj kuglani u Otočcu. Nadalje, donijeta je odluka da se pojedinačno prvenstvo kuglačke regije zapad  za seniorke za 2021/2022. godinu održi jednim nastupom 20.03.2022. na kuglani Mlaka u Rijeci (staze 1-6)

Rezultati pojedinačnog prvenstva Regije zapad za ŽENE

Rezultati nakon prvog nastupa na pojedinačnom prvenstvu Regije zapad za MUŠKARCE

4 komentara na “Pojedinačno prvenstvo Regije zapad za sezonu 2021./2022. – Muškarci /Žene”

 1. djuro

  Htio bih postaviti dva pitanja voditelju kuglačke regije Zapad, Po kojem Pravilniku vi bi ste kaznili (sankcionirali) igrače koji bi bez uvjerljivog opravdanja odustali od drugog nastupa kako ste naveli u svojim Propozicijama i kakva bi kazna za to slijedila.
  Lijepo ste u raspisu za ovo natjecanje rekli da se drugi nastup igra po plasmanu iz prvog nastupa. Dakle, prvoplasirani
  igra u zadnjem bloku sa staze broj 1, drugoplasirani sa staze broj 2 i tako redom. Odjednom će svaki blok igrača izvlačiti sa koje će staze kretati.
  Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru a adminu ovih stranica se zahvaljujem na brzom i pravovremenom objavljivanju svih rezultata što se ne bi moglo reći za regiju Zapaf-

  Odgovori
  • djuro

   Taj Pravilnik je donešen nakon objave Raspisa za pojedinačno prvenstvo regije Zapad. Jedino ako je voditelj RZ vidovit pa je predvidio kazne prije nego je Pravilnik usvojen na skupštini HKS-a.

   Odgovori
 2. Anonimno

  Prošla su vremena kada pravilnici HKS-a nisu vrijedili u regiji zapad. Potpuno nevažno kada je donesena verzija u kojoj stoji relevantna problematika 😉

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.