Ruža Neralić seniorska prvakinja KSKŽ, Šegina u vodstvu nakon prvog nastupa

Rezultati seniorke        Rezultati prvi nastup      Raspored drugi nastup

Jedan komentar na “Ruža Neralić seniorska prvakinja KSKŽ, Šegina u vodstvu nakon prvog nastupa”

 1. Josip Latković

  Poštovani čitatelji ove web stranice,
  prisiljen sam Vam se obratiti ovim putem i izvjestiti Vas (nadam se da neću otkriti veliku novost) da je administrator ovih stranica gospodin Z. Cegur “vrhunski” manipulator ljudima i dokumentima.
  Moj prigovor se odnosi na privitak “Raspored drugi nastup” koji je objavljen na ovoj stranici neslužbeno zbog zbunjivanja voditelja ekipa i igrača. Vidljivo je to i u rečenici ispod Tablice rasporeda (“Ovaj raspored je točan tek kad završe sve igračice s 1. nastupom i kad se tablica s rezultatima pravilno sortira”).
  Temeljem naprijed iznešenog niti je ovo bio službeni “Raspored drugog nastupa” niti je ikoga obvezivao da po njemu postupa.
  Sve ovo iznosim jer je gospodin Z. Cegur uspio, (što mi je žao) izmanipulirati određeni broj igrača koji su unatoč tome uspijeli odigrati svoje nastupe, osim u jednom slučaju što mi je posebno žao jer se radi o igraču gospodinu Nenadu Munčić, kojemu je Z. Cegur trener i voditelj ekipe.
  Također Vas službeno informiram da bilo koji dokumenat koji je u ingerenciji Kuglačkog saveza Karlovačke županije, ubuduće bude objavljen na ovim web stranicama nije formalan, niti služben.

  Predsjednik KSKŽ:
  Josip Latković

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.