Turnir povodom Dana općine Rakovica

U ponedjeljak 05.08.2019. godine na kuglani Plitvice održan je turnir u sklopu Dana općine Rakovica. Na turniru uz domaćina KK Rakovicu nastupili su  KK Plitvice, KK Korana i KK Grobničan Riječka banka. Ekipni pobjednik turnira je KK Plitvice a najbolji pojedinac je bio Milan Žafran.

Rezultati

4 komentara na “Turnir povodom Dana općine Rakovica”

 1. Magnum

  Evo posla ta Disciplinsku komisiju kako Luka Požega može nastupiti za KK Plitvice a prešao je u KK Željezničar Čakovec.

  Odgovori
  • admin

   Pošto se ovim komentarom osjećam osobno prozvan evo mog mišljenja. Ovo je turnir koji je KK Rakovica organizirao povodom Dana općine Rakovica. To je po mom mišljenju kao što su organizirane i razne “Ljetne lige” na kojima igrači nastupaju pod raznim klubskim imenima Znači sve te lige i razne turnire nije organizirao HKS pa onda ni ne podliježu nekim disciplinskim prekršajima. Svi koji prate kuglanje znaju da je Luka Požega bio igrač KK Plitvice a ima u mnogim sportovima da su pojedini igrači igrali ovakve neslužbene utakmice za svoje bivše klubove i to su onda bile oproštajne utakmice. Pa onda i ovu utakmicu možemo okarakteriziran kao oproštajnu utakmicu Luke od dresa KK Plitvica.Možda griješim jer sada o ovom slučaju nisam proučavao disciplinski pravilnik a ti Magnum ako smatraš da je to Disciplinski prekršaj pošalji dopis u HKS.

   Odgovori
 2. djuro

  Magnume, ti po starom običaju lupetaš, pa lupetaš. Izgleda da je tebi bitno da nije samo u tebi. Daj si mala truda (vjerujem da imaš pismenosti) pa otvori aplikaciju HKS-a, zatim otiđi na županijske saveze pa otvori Ličko-senjsku županiju. Kada otvori zatim klikni na KK “Plitvice” pa vidi spisak igrača pa onda opet nastavi lupetati.

  Odgovori
  • admin

   Evo djuro da mu skratimo muku oko traženja na Aplikaciji Luka Požega je dvojno registriran za KK Plitvice i imao je pravo nastupa.

   Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.