USKRŠNJI TURNIR

Kuglački klub Željezničar i kuglačka rekreativna liga grada Karlovca, ovoga utorka i srijede u suradnji sa ugostiteljskim objektom Kuna organizirali su tradicionalni 20-ti po redu Uskršnji kuglački turnir na kojemu je nastupilo 16 ekipa sportskih rekreativaca pojačani Orlovačkim Lastama, Umirovljenicima iz Karlovca i Duga Rese i dragim nam klupskim prijateljima KK Policajcem iz Vrbovskog kojima se zahvaljujemo na odazivu.

Treba reći da je ovo bio turnir „samo u pune“ ( 5 hitaca sa 6 igrača u šest setova ). Rezultati ovoga turnira bili su u drugom planu, a važnije je bilo to što se obnovio ovaj način kuglanja nakon pauze uzrokovane Covidom-19 u kojemu više dolazi do izražaja ekipni duh obzirom da kuglači igraju jedan za drugim po pet hica tako da su u stalnom doticaju i međusobnom nadmetanju s drugim ekipama, ali i međusobno.

Ipak spomenuti ćemo da je najbolja ekipa na turniru bila momčad JAZAVACA, Odmah iz njih bila je ekipa DREŽNIKA sa pet djevojaka i dama sa Nikolom na čelu i treći su bili karlovački obrtnici OKK NADA.

Najsimpatičnija i daleko najmlađa ekipa je bila sastavljena od mladih ORLOVAČKIH LASTAVICA koje su sa PAKLENIM NARANČAMA J, donijele simpatije publike i koje su imali daleko najviše navijača.

Na kraju vrijedno je napomenuti da je najbolji pojedinac kod muškaraca bio JOSIP TRBUŠČIĆ, a kod žena ELVIRA KRANJČEC koja je imala i najbolji rezultat turnira. Nakon završetka turnira najboljima su uručena priznanja i medalje a druženje se nastavio duboko u noć uz bogatu Uskršnju trpezu.

Koje rezultate su ostvarile ostale ekipe pogledajte OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.