VELIKI DAN HRVATSKOG KUGLANJA

U nedjelju 17. prosinca u Zagrebu u prostorijama hotela Aristos, održan je Veliki dan hrvatskog kuglanja i redovna Skupština Hrvatskog kuglačkog saveza. Tom prigodom posebna priznanja dodijeljena su kuglačima s aktivnim kuglačkim stažom duljim od 50 godina i najboljim kuglačicama i kuglačima te bowlingašicama i bowlingašima u 2023. godini.

Najbolji bowlingaš u juniorskoj kategoriji je Matej Dobrenić, u seniorskoj konkurenciji najbolji je Sven Fekeža, a najbolja bowlingašica je Danijela Funda. Kod mlađih juniorki Paula Polanšćak, a kod mlađih juniora Matej Mrle bili su najbolji u 2023. godini. Kod juniorki Amela Nicol Imširović, a kod juniora Lovro Buzov proglašeni su najboljima za 2023. godinu. U seniorskoj konkurenciji  Branko Manev najbolji je senior, a najbolja seniorka je Valentina Gal.
Posebna priznanja primili su: Ljubica Vujnović, Ilija Turković, Ivan Čurilović, Antun Krajačić, Petar Merkaš, Branko Bokulić, naš Petar Martinac iz KK Željezničara , Drago Ljubojević i Kuglački savez Splitsko-dalmatinske županije, koje je uručeno Anti Burnać, te Bore Juričević, Mario Išek, Branimir Mutnjaković i Miroslav Krnić (koji nisu bili prisutni). ČESTITKE U IME KLUBA SVIM NAGRAĐENIMA A POSEBNO NAŠEM PETRU MARTUNCU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.