ARHIVA 5

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KSKŽ

Sutra 10. srpnja 2015. godine sa početkom u 18.00 sati u DOS Zrinski u Karlovcu održat će se 3. sjednica redovne godišnje Skupštine KSKŽ u ovom sazivu.

ŽELJINA LJETNA LIGA

Kuglački klub „Željezničar“ organizira po prvi puta „Ljetnu ligu“ 2015. Prijaviti se mogu rekreativci kao i registrirani igrači. Liga bi počela sa odigravanjem početkom 8. mjeseca.

Raspis i propozicije

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA K.K. ŽELJEZNIČAR

Večeras je u našem „bunkeru“ u kuglani na Drežniku, u nazočnosti većine članova kluba i gostiju, održana je redovna 79. godišnja Skupština KK Željezničar.
Skupštinom je predsjedavao predsjednik kluba Željko Vukelić koji je Skupštini podnio izvješće o radu za proteklih godinu dana i koje je jednoglasno prihvaćeno. Trener ekipe Zdravko Cegur upoznao je članove kluba i ostale nazočne na Skupštini o sportskim  rezultatima ekipe u natjecanju 3. HKL Karlovac-Gorski Kotar u sezoni 2014./15. te o prijedlozima sveukupne reorganizacije sustava natjecanja na prostoru RH.
Financijsko izvješće podnio je blagajnik  Drago Željeznjak, ukratko, financijska situacija u klubu je dobra, na vrijeme su podmirene sve obveze kluba i klub je poslovao u plusu. Zadnje izvješće je podnio Josip Štimac voditelj „Kuglačke rekreacijske lige grada Karlovca“. Nakon prihvaćanja svih podnijetih izvješća Skupština je prihvatila i prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta KK Željezničar zbog usklađivanja statuta kluba s novim Zakonom o udrugama te je donijeta Odluka o imenovanju likvidatora kluba u slučaju njegovog prestanka.

Nakon službenog dijela skupštine svi članovi kluba su se družili u prostorijama restorana „Kuna“ na prigodnom domjenku.

Fotografije: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

ULIČNI KUGLAČKI TURNIR 2015.-DELNICE

Kuglački klub „Goranin“ Delnice dana 25.6.2015. godine uspješno je organizirao ekipni kuglački turnir pod nazivom „Ulični kuglački turnir 2015“ – dani otvorenih vrata kuglane.

Prijave za turnir su bile slobodne kako za kuglače, tako i za amatere, rekreativce i sve one koji su se i po prvi puta htjeti okušati u ovom zanimljivom sportu.

Na turniru je nastupilo 9 ekipa. Svaka ekipa imala je 4 kuglača ili kuglačice, te je tako na turniru nastupilo 36 takmičara.

Nakon održanih kvalifikacija, te potom razigravanja po kup sistemu, kroz 6 sati kuglanja, 1. mjesto osvojila je ekipa pod nazivom „Pola-pola“ iz Delnica u sastavu Marko Jakljević, Saša Rački, Ivan Zrilić i Nedjeljko Predović,  pobijedivši u finalu ekipu „Rijeke“ Hazim Majstorović, Stevo Mesarić, Mladen Grbac, Nikica Kučan, za 6 čunjeva, 529 prema 523, dok je u borbi za 3. mjesto ekipa „Mladosti“ iz Delnica u sastavu Milivoj Crnković, Drago Stipeć, Pero Rajčić i Zoran Knaus pobijedila istinsku delničku mladost pod nazivom „Fantastična četvorka“, odnosno pomladak Goranina Teu Lakić, Martina Latinovića, Mateja Mrle i Karla Petranovića za 10 čunjeva, 490 naprama 480.

Turnir je bio odlično posjećen, a organizator turnira Kuglački klub „Goranin“ žali što se nisu i mnoge druge Udruge i Klubovi s područja Grada Delnica uključile u ovu akciju Dana otvorenih vrata kuglane.

Kvalifikacije    Rezultati

DSC03227 1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.