4. FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE

KARLOVAČKI SAVEZ SPORTSKE REKREACIJE

organizirao je 4. Karlovački festival sportske rekreacije 2024. koji se održao 29.06.2024. god. s ciljem razvijanja i promicanja  programa tjelesnih aktivnosti u cilju zaštite i unapređenja zdravlja građana, poticanja i skrbi za stvaranje općih uvjeta za razvoj sportske rekreacije u gradu.

KK Željezničar se po četvrti put priključio tom festivalu i ponudio je održavanje kuglačkog turnira ovaj put sa umirovljeničkim udrugama iz Ozlja, Duga Rese, Karlovca i ekipa domaćina  Željezničari & prijatelji.

S početkom u 10.00 sati turnir otvorili “penzići”  iz Ozlja, Duga Rese, a nastavili Karlovčani i Željezničari. Natjecanje se odvijalo na način da su ekipe sastavljene od 6 igrača „bacali“ sve u pune po tri hica. Prvo mjesto zasluženo je osvojila ekipa Željezničari & prijatelji sa 600 oborenih čunjeva ispred Umirovljenika iz Duga Rese sa 594 čunja. Karlovački umirovljenici su bili treći sa 507 čunjeva. Simpatična ekipa   penzića iz Ozlja zauzela je četvrto mjesto  sa 456 oborenih čunjeva.

Sponzori Karlovački savez sportske rekreacije i KK Željezničar osigurali su pehare, čak i za 4 mjesto. Najbolja pojedinka Mirjana Škarica dolazi iz ekipe Dugoreških umirovljenika kao i najbolji pojedinac Darko Kelečić iz iste ekipe. Vidimo se na V. Karlovačkom festivalu sportske rekreacije 2025. godine

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.