Caffe bar “Moj kutak” pobjednik KUP-a Kuglačke rekreativne lige

Odigravanjem finala KUP-a završili smo ovu sezonu 2016. / 2017. god. U finalu KUP-a do zadnjeg bacanja je bilo napeto. Na kraju Caffe bar “Moj kutak” pobjeđuje AŠ-AK Maing i osvaja KUP KRL 2017 Čestitamo pobjednicima KUP-a , Čestitamo svima koji su učestvovali u odigravanju Kuglačke rekreativne lige. Čestitamo svima koji su ne samo pobjeđivali, nego i učestvovali u Božićnom i Uskrsnom  turniru,  Zdušno se trudili u Pojedinačnom prvenstvu Lige, i dali sve od sebe. Još jednom čestitke svima i vidimo se na jesen. Za kraj evo malo statistike iz svih natjecanja ove sezone koja su se održala na kuglani Drežnik.

Jedan komentar na “Caffe bar “Moj kutak” pobjednik KUP-a Kuglačke rekreativne lige”

 1. ŽELJKO

  Dozvolite da se na kraju zahvalim svim nosiocima pojedinih aktivnosti koji su doprinijeli da ova sezona ovako lijepo završi.
  Posebnu zahvalu odajem voditelju lige gosp. Josipu Štimcu na vođenju, organiziranju i suđenju najvećeg broja utakmica, zahvaljujem se našim informatičarima Dubravku Kušecu i Zdravku Ceguru koji su to prenosili na portale klub i stranice KRL grada Karlovca, tajniku Edi Alagiću, domaru Ivanu Vuljaniću-Pikiju i Zoranu Markoviću sa tehničkim pomoćina.
  Potrudit ćemo se da u slijedećoj sezoni to bude još bolje
  S poštovanjem
  Željko Vukelić.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.