Ekipno prvenstvo RH za sezonu 2024./2025. i ostale informacije

Iz HKS prenosimo informacije vezano za Ekipno prvenstvo RH za sezonu 2024./2025.

Objavljen je konačni raspored Ekipnog prvenstva RH za sezonu 2024./2025., sve daljnje promjene termina utakmica moraju biti u skladu s Propozicijama. Sva dokumentacija vezana za ligu (propozicije, sudački naputak, obrasci, raspored, popisi igrača…) objavljeni su na stranici ekipnog prvenstva RH za sezonu 2024./2025. (Natjecanja -> Ekipno prvenstvo RH). Nekoliko dodatnih napomena klubovima:
  • Molimo da detaljno pogledate rasporede utakmica za svoj klub jer je raspored je usklađen s prvenstvima RH. U slučaju preklapanja utakmica ili preklapanja s prvenstvima RH napravljen je pomak termina utakmica u odnosu na prijavljene termine.
  • Utakmice koje su se morale igrati po kalendaru 01. i 18. studenog igraju se u tjednu od 14. do 20. listopada.
  • Molimo provjerite popise igrača za ligu i da li su vam svi igrači na popisu (popis igrača za ligu nalazi se na stranici ekipe, uđete u ligu te kliknete na vašu ekipu), u slučaju da ste zaboravili staviti nekog igrača na popis uvijek možete napraviti dopunu popisa koja je važeća nakon 5 dana. Također bitno je da razlikujete popise svih igrača kluba i popise igrača za ligu kako ne bi bilo nedoumica u toku sezone – ovaj dio je posebno bitan za ekipe koje su kod prijave lige u polju “Svi registrirani igrači kluba imaju prvo nastupa za ekipu:” stavile NE.
  • Otvorene su prijave za seminare za suce i predstavnike klubova te je svaki klub obavezan imati predstavnika na seminaru (Registar -> Prijave na seminar) . Sukladno točci 10.2 Propozicija predstavnik kluba na seminaru može biti bilo koja osoba koja je prijavljena u prijavi za ligu kao odgovorna osoba ekipe i ista mora biti na popisu odgovornih osoba ekipe najmanje 48 sati prije seminara.
Završio je prijelazni rok te se zapisnik s popisom prelazaka nalazi na web stranici HKS-a. Svi odobreni prelasci iz prijelaznog roka uneseni su u Aplikaciju, molimo da provjerite popise igrača u svojim klubovima da li se svi igrači nalaze na popisu kluba.
Obavještavamo vas da će stručna služba HKS-a koristiti godišnji odmor od 15. do 26. srpnja 2024. godine te vas molimo da u tom periodu sve upite šaljete isključivo putem e-mail: hks@kuglanje.hr ili prijave@kuglanje.hr
 
Hrvatski kuglački savez

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.