Finale KUP-a HKRZ

Raspored i propozicije

6 komentara na “Finale KUP-a HKRZ”

 1. Magnum

  Pitanje za NK HKRZ, Voditelja RZ i predsjednika NK HKS-a da mi (nam) objasne definiciju KUP natjecanja ?????

  Odgovori
 2. Magnum

  Nisam se ni previše nadao da ću (ćemo) dobiti odgovor od ovih mudrih glava definiciju KUP natjecanja. Pa da odgovorim sam sebi a i “njima” Kup sustav natjecanja – je sustav natjecanja na ispadanje. Poražene momčadi ispadaju, a pobjedničke nastavljaju natjecanje.Evo sada još jedno pitanje za mudre glave HKRZ. U raspisu propozicijama šta god to bilo piše : Kotizacija iznosi za muškarce 420 kn po ekipi, a za žene 540 kn po ekipi a kome se plača ??? na naplatnim kućicama na autoputu ili …

  Odgovori
 3. đuro

  Sve ti piše Magnume. Piše lijepo da KK “Goranka” i KK “Kupa” iz naplaćene kotizacije podmiruju troškove (kuglane,
  suđenja i nagrada). Samo meni nije jasno tko daje uplatnice za plaćenu kotizaciju. Ako daju klubovi onda ta kotizacija
  se njima prikazuje kao prihod ili postoje samo fiktivne uplatnice koje se nigdje ne prikazuju.

  Odgovori
 4. Magnum

  Moj đuro i na plotu piše ali piše da je “Organizatori natjecanja su KS KŽ i KS PGŽ sa svojim zborom sudaca, te KK Kupa i KK Goranka koji iz napladene kotizacije podmiruju troškove” sada ide ono tvoje tko daje uplatnice KK Kupa i KK Goranka ili KSKŽ ili KSPGŽ ili na WC papiru ??

  Odgovori
  • đuro

   Magnume. Nazovi voditelja HKRZ gospodina Tomića i čovjek će ti sve lijepo razjasniti.

   Odgovori
 5. Dražen Tomić

  Poštovani MAGNUME (jednom sam komentirao taj tvoj nadimak i rekao ti kaj da s njim napraviš),
  Lijepo ti je rekao Đuro, nazovi me pa ću ti sve objasniti, ali tada bi se otkrio tvoj identitet je li? A ti nemaš onu stvar da javno kažeš kaj misliš, već je “hrabro” tako anonimno pljuvat po svima i svakome s razlogom ili bez razloga, a da se uhvatiš kakvog posla, pa još volonterski kao ja očito nisi baš od volje?
  Inače na odgovaram anonimcima koji se sakrivaju kao ti, no učiniti ću izuzeće jer očito nisi upućen kad iz svih dosadašnjih Raspisa nisi shvatio da se kotizacija plaća, sukladno odluci svih predstavnika KS Regije zapad, glavnom sucu natjecanja koji izdaje uplatnicu klubovima ili pojedincima ovisno o vrsti natjecanja (isto kao i za suđenja ligaških utakmica). Iz tih naplaćenih gotovinskih sredstava pomiruju se troškovi sudaca, kuglane i nagrada kako u raspisu i piše, a tu obavezu plaćanja preuzimaju klubovi suorganizatori.
  Inače u Propozicijama održavanja natjecanja KRZ, u članku 4.1. stoji “Kup Regije Zapad igra se turnirskim načinom u jednom vikendu, uz sudjelovanje pobjednika kup natjecanja pojedinih KS županija, kako bi se dobio predstavnik HK Regije Zapad u završnici kupa RH”.
  Kotizacija je različita za muške i žene iz razloga što je kuglana u Ravnoj Gori 80 kn/sat, a u Ozlju 60 kn/satu i u muškom KUP-u sudjeluju 4 ekipe, a kod žena 3, pa pokušaj podijeliti iznos ukupnih troškova od cca 1650 kn sa 3 ili sa 4 pa ćeš shvatiti zbog čega je razlika.
  Voditelj KRZ Dražen Tomić.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.