Finale KUP-a HKRZ

Raspis          Specifikacija troškova

7 komentara na “Finale KUP-a HKRZ”

 1. Magnum

  Ovo nema nigdje samo u Divljem Zapadu (DZ). Gospodo DT i MG dali vi znate što je KUP natjecanje i kako se igra. U cijeloj Hrvatskoj se kuglački KUP igra onako kako nalažu pravila KUP natjecanja a to je igranje na ispadanje a DZ igra nekakav turnir na ukupan rezultat. Sada će neko od vas reći to je radi smanjenja troškova klubovima. A onda vi nama objasnite ove troškove. Ako je u Otočcu cijena 180 kn/ sat za 6 staza to znači treba za odigravanje treba platiti 4 sata po 180 kn a to je 720 kn, suce za 4 sata po 85 kn to je 340 kn plus 767,70 kn za 3 pehara i 30 medalja. To je ukupno 1827,78 kn podijeljeno na 4 kluba je 456,945 kn a ne 530 kn. Idemo sada u Poreč cijena 120 kn/sat za 4 staze za odigravanje nam je potrebno 6 sati to je za staze isto 720 kn za suce 6 sati po 85 kn 510 kuna i 3 pehara i 30 medalja 767,78 kn ukupno 1997,78 kuna podijeljeno na 4 kluba je 499,445 kn a ne vaših 630 kn. Barem ste mogli namjestiti kotizaciju sa stvarnim cijenama kad već muljate. I vrijeme odigravanje je više nego smiješno 17,03.2019. kada još svi klubovi igraju predzadnje kolo u svojim ligama. Znam opet ćete reči radi liječničkog pregleda a šta je onda sa pobjednikom KUP-a.

  Odgovori
 2. djuro

  Man+gnume nešto ti je loša matematika. Za ženski kup treba 5 sati kuglanja jer nastupaju samo tri ekipe. Naime, Istarska županija ima samo jedan ženski klub koji je prvoligaš i direktno ide u osminu finala tako da igraju samo
  tri ekipe.

  Odgovori
 3. Magnum

  Moj djuro a gdje si ti pročitao sa sudjeluju samo tri ženska kluba. Ja vrlo dobro znam da Istarska županija ima samo jedan ženski klub koji je prvoligaš i direktno ide u osminu finala. A možda će kao četvrti sudionik biti klub iz saveza koji ima najviše ženskih klubova u savezu. A i opet matematika ne štima…..

  Odgovori
 4. djuro

  Puno možda od tebe. Prošle godine su igrala samo 3 ekipe pa ne vidim zašto tako ne bi bilo i ove godine.

  Odgovori
 5. Dražen Tomić

  Hej društvo, odnosno nažalost samo Vas dvojica pametnjakovića, da niste Vi možda ista osoba pa se malo prepucavate između sebe…hahaha…imam neke informacije koji ste pa se nemojte iznenaditi kad Vas to oči u oči pitam prilikom prvog našeg susreta, ….a kad se “gospodo” potpišete imenom i prezimenom sve ću Vam objasnit vezano za KUP, za kotizaciju, za turnirsko odigravanje itd, itd, a i za sve drugo kaj Vas zanima stojim Vam na raspolaganju, no ako još jednom Magnum napiše bez razloga, bez osnova i bez dokaza da ja nešto muljam imati biti će gadnih problema.
  Lijepi pozdrav Magnumu i Gj(Đ)uri od Voditelja kuglačke regije zapad Dražena Tomića.

  Odgovori
 6. Magnum

  Pozdrav lipi moj Voditelju. Da ste Divlji Zapad to se odavno zna, KUP je KUP i utakmice se u KUP-u u svim sportovima uvijek igraju na ispadanje i tu je priči kraj. Kao prvo nigdje ja nisam napisao da ti muljaš i nemoj molim te prijetiti. Da ženski KUP igraju samo tri ekipe zbilja nisam znao i tu sam pogriješio u izračunu ali sada kada sam vidio ovu specifikaciju zašto je s u Poreču šest sati kuglane i šest dati suđenja. Jedan blok igračica (4 igračice ) je gotov za 1 sat to je 5 sati s time da dvije staze ne rade. Pa onda 5 sati u Otočcu ) i tri suca. Koliko sam ja upućen izišao je jedinstveni cjenik sudačkih honorara i broj sudaca po određenim ligama. Što se tiće sudaca to bi ti morao znati jel koliko vidim na tvojim utakmicama sudi samo jedan sudac. Da se sada vratimo u Otočac na turniru sudjeluju četiri ekipe to je kao dvije utakmice a u Otočcu službene utakmice sude dva suca i to je 245 kn puta 2 = 490 kn. Šta se kuglana petlja i suci ne znaju otpetljati sa stolova pa utakmica traje duže to je njihov problem. I na kraju čisto sumljam da ćemo se ikada sresti ” oči u oči” Djuro imaš ti što nadopuniti…..

  Odgovori
 7. djuro

  A Magnume kada me vučeš za jezik imam nadopunu. Stvarno li ga lupetaš pa lupetaš. U specifikaciju stoji
  4 sata kuglanja u Otočcu (ti tvrdiš 5) i 5 sati u Poreču (ti tvrdiš 6), Sucima se računa jedan sat duže od trajanja samog
  kuglanja jer (barem GS) mora doći ranije 30 minuta i na kraju sumirati rezultate. A što se tiče 3 suca u Otočcu to
  ne bih komentirao jer su do sada tamo uvijek sudila 2 suca što se vidi iz ekipnih zapisnika sa utakmica,
  I poštovani voditelju RZ malo bolje pročitajte moje komentare na ovu temu jer sam cijelo vrijeme ispravljao
  Magnuma i nisam spominjao visinu kotizacije pa bih ja trebao vas nazvati “pametnjaković” jer iznosite neistinu.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.