I DALJE BEZ TRENINGA I NATJECANJA ???

Nastavlja se prekid za sva kuglačka natjecanja i treninge za ekipe koje nastupaju u 1. B HKL i za ekipe koje nastupaju u III. i II. stupnju natjecanja (2. HKL, 3. HKL, 4. HKL, prvenstva regija i županija) do 01. ožujka 2021. godine.
Okvirni nastavak Ekipnog prvenstva RH za 1. B HKL i lige III. i II. stupanja natjecanja biti će 27.
ožujka 2021. godine (neke zaostale utakmice i prije) i to pod uvjetom da najkasnije 01. ožujka
budu dozvoljeni treninzi, a do 27. ožujka natjecanja. Cijelu odluku HKS-a pogledajte Ovdje

Novi okvirni kalendar natjecanja pogledajte , Ovdje a novi raspored utakmica biti će objavljen na web stranici HKS-a do 14.02.2021. koji će biti objavljen i našim stranicama.

Ovaj kalendar koji je danas izašao….. je  “INTERESANTAN”. Očekivati da će igrači sa prosjekom 65+ i više. igrati dva puta tjedno je vrlo upitno, a samim time i nepotrebno. Da li se pitalo klubove što o tome misle???

3 komentara na “I DALJE BEZ TRENINGA I NATJECANJA ???”

 1. djuro

  Admine u čemu je problem ako se tjedno igraju 2 utakmice. Ako igrači +65 godina mogu u tjednu dva puta trenirati i odigrati jednu utakmicu onda će i moći odigrati i dvije utakmice i po potrebi baciti jedan trening.

  Odgovori
 2. VUK SAMOTNJAK

  Dali se borimo protiv pandemije svi ili samo nekolicina.Ja samo pitam jedno:dali se klubovi prvih liga svrstavaju u pojedinačni dvoranski sport kao što su klasificirani svi klubovi liga koje se takmiče u nižim ligama.ako da a trebali bi, jer smo po Zakonu i Ustavu RH svi jednaki i imamo jednaka prava.Bojim se da nemamo kako se vidi iz priloženog.Možda jesmo lošiji od igrača i igračica prve lige ali volimo kuglanje jednako ,pa mogao bih slobodno reći više nego prvoligaši jer 99%igrača nižih liga igra iz gušta ljubavi prema tom sportu bez ikakve naknade.Velika većina nas daje i svoja osobna financijska sredstva, pa nas ovakva situacija jako smeta vrijeđa i boli u sportskom smislu, gdje svi vidimo da jedni mogu a drugi ne mogu kuglati.Ovim istupom ne krivim ni malo klubove iz prve lige nego zna se koga, SAVEZ. Jer ako je pandemija a je u HR i cijelome svijetu onda bi trebali ili svi ili nitko po mome skromnom mišljenju, se baviti svim sportovima i slobodnim aktivnostima bilo na otvorenim prostorima, bilo u dvoranama u cilju sprečavanja širenja zaraze, a ne samo elitni i vrhunski sportaši(šta su oni imuni ili oni smiju prenositi zarazu) a amaterima ne dozvoliti, jer znamo da velika većina sportova počima iz amaterskog sporta.zaključak je da su za nas amatere krivi savez +novac+interesi pojedinaca L:P:

  Odgovori
 3. djuro

  Vuče lijepo si to napisao i analizirao. Međutim, objava na ovim stranicama neće uopće imati odjeka i ostat će sve po starom. Mislim da bi svi županijski savezi trebali održati izvanredne skupštine i zauzeti iste stavove prvenstveno prema
  HKS-u pa ako treba i podignuti tužbe jer stvarno nismo svi isti (jedni mogu drugi ne mogu). Vjerujem da među kuglačima ima pravnika i oni bi mogli objasniti ispravnost odluka Stožera civilne zaštite. Ali se bojim da ništa od toga jer je Stožer političko tijelo a kako netko napisa nitko od političara ne kugla.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.