IZBOR NAJBOLJIH U SPORTU GRADA OZLJA

Irena Božičević i Miroslav Šegina najbolji sportaši grada Ozlja u 2020. godini, Kuglački klub Kupa najuspješnija ekipa, a  Vesna Križanić iz Ženskog kuglačkog kluba Kupa. najbolja veteranka

110262 120553

Izbor najboljih u sportu grada Ozlja u 2020. godini protekao je u dominaciji kuglačica i kuglača. Irena Božičević i Miroslav Šegina najbolji su sportaši, a Kuglački klub Kupa najuspješnija ekipa, a  Vesna Križanić iz Ženskog kuglačkog kluba Kupa. najbolja veteranka

Irena Božičević članica je Ženskog kuglačkog kluba Kupa, koji se natječe u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad. U sezoni 2019/2020. imala je najbolji prosjek oborenih čunjeva među igračicama ozaljske ekipe, a i u jesenskom dijelu aktualne sezone je među boljim igračicama kluba. Miroslav Šegina je bio najbolji igrač Druge hrvatske lige Zapad u sezoni 2019/2020., predvodio Kuglački klub Kupa do 2. mjesta i plasmana u Prvu B hrvatsku ligu Jug, u kojoj je u jesenskom dijelu sezone najuspješniji igrač ozaljske momčadi.

Naslov najbolje ekipe osvojio je Kuglački klub Kupa koji je, kako smo već naveli, u sezoni 2019/2020. osvojio 2. mjesto u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad i probio se u viši rang – Prvu B hrvatsku ligu Jug, a za najbolju veteranku proglašena je Vesna Križanić iz Ženskog kuglačkog kluba Kupa.

Zajednica športova grada Ozlja najavila je da će nagrade najboljima uručiti kada epidemiološka situacija bude povoljnija i mjere dopuste održavanje svečanosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.