KARLOVAČKI FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta i grada Karlovca,

KARLOVAČKI SAVEZ SPORTSKE REKREACIJE

organizirao je III. Karlovački festival sportske rekreacije 2023. koji se održao 24.06.2023. god. s ciljem razvijanja i promicanja  programa tjelesnih aktivnosti u cilju zaštite i unapređenja zdravlja građana, poticanja i skrbi za stvaranje općih uvjeta za razvoj sportske rekreacije u gradu.

KK Željezničar se po treći put priključio tom festivalu i ponudio je održavanje kuglačkog turnira sa momčadima iz naše rekreativne  lige. Na turniru su nastupile ekipe, Orlovca, Jazavaca, Drežnika i Hr. Željeznica.

S početkom u 10.00 sati turnir otvorili ekipe Orlovaca i Jazavaca, a nastavili Drežničani i Željezničari. Natjecanje se odvijalo na način da su ekipe sastavljene od 6 igrača „bacali“ sve u pune po tri hica. Prvo mjesto zasluženo je osvojila simpatična ekipa Drežnika sa 618 oborenih čunjeva ispred Jazavaca sa 596. Željezničari su sa 560 čunjeva  za malo bili bolji od veoma dobrih Orlovčana sa 564 čunjeva.

Sponzori Karlovačka sportska zajednica, i KK Željezničar osigurali su pehare, čak i za 4 mjesto. Najbolja pojedinka Natalija Sonički dolazi iz ekipe Drežnika i najbolji pojedinac Edi Alagić iz sastava Jazavaca okitili su se medaljama III. Festivala karlovačke sportske rekreacije. Vidimo se na IV. Karlovačkom festivalu sportske rekreacije 2024. godine

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.