Kuglački savez Grada Ogulina

Nakon punih sedam godina potpune neaktivnosti, u petak 24.8.2018.g., održavanjem izborne Skupštine oživio je rad Kuglačkog saveza Grada Ogulina. Izbornu Skupštinu sazvao je stari predsjednik Zvonko Salopek i to na poticaj i pomoć Sportske zajednice Grada Ogulina i većine ogulinskih kuglačkih klubova. Izbornoj Skupštini gradskog kuglačkog saveza odazvali su se predstavnici svih sedam kuglačkih klubova koji su registrirani i djeluju na području Grada Ogulina. Tako je najprije usvojen novi Statut, usklađen s odredbama Zakona o udrugama, a zatim je, sukladno novousvojenom Statutu, izvršen i izbor svih tijela upravljanja. Velikom većinom glasova prisutnih predstavnika kuglačkih klubova i drugih udruženih organizacija za novog predsjednika KSGO izabran je Željko Stipetić ispred KK Policajca. Pored njega u novi Izvršni odbor, kao predstavnici svojih klubova, izabrani su Ivica Bertović (KK Klek), Vladimir Kolić (KK Obrtnik), Gregor Mihelčić (KK Euphoria), Branka Neralić (ŽKK Ogulin), Damir Poljak (KK Željezničar-branitelj) i Davor Stipetić (KK Poštar). U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Turković (KK Policajac), Ivanka Rebrović (KK Klek) i Ana Karas (ŽKK Ogulin). Naposlijetku, za likvidatora je izabran novi predsjednik Željko Stipetić.
Odmah zatim, već za nekoliko dana, održana je i prva konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora na kojoj su nazočili  predstavnici svih udruženih kuglačkih klubova, koji su za novog tajnika KSGO jednoglasno izabrali Zvonka Salopeka iz KK Poštara, koji je ujedno i predstavnik kuglačkog sporta u Izvršnom odboru Sportske zajednice Grada Ogulina.
S obzirom na početak i atmosferu u kojoj su održane ove sjednice Skupštine i Izvršnog odbora, za nadati se je da će KSGO ispuniti svoje ciljeve i zadaće zbog kojih je i osnovan prije skoro deset godina (2009.) na korist svih ogulinskih kuglačkih klubova i zadovoljstvo svih kuglača i ljubitelja ovog u Ogulinu izuzetno popularnog sporta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.