MJESTA ODRŽAVANJA REGIONALNIH PRVENSTAVA

Prema dobivenim informacijama od Voditelja HKRZ gospodina Nikole Majnarića organizator Pojedinačnog prvenstva RZ za seniore biti će Ličko-senjska županija a prvi nastup bi trebao biti na Plitvicama a drugi u Gospiću. Parovno prvenstvo RZ za seniore igrat će se u Puli a Parovno prvenstvo RZ za seniorke igrat će se u Rijeci. Pojedinačno prvenstvo RZ za seniorke biti će ponuđeno Karlovačkoj županiji koja će odrediti mjesta održavanja kada dobije pismenu ponudu za organiziranje natjecanja.

U nedjelju u Poreču i ponedjeljak u Puli održano je pojedinačno prvensrvo Istarsle županije u kuglanju za seniore. Prvo mjesto je osvojio Ivan Jelenić član Uljanika iz Pule, drugo je bio Željko Matošević igrač Istre iz Poreča a treće mjesto je osvojio Karson Mirčić član Uljanika iz Pule.

Rezultati

Danas u Ozlju na kuglani “Azelija” sa početkom u 17.00 sati odigrat će se unaprijed utakmica 6.kola 3. HKL Ka/G.Kotar između KK Kupa i KK Policajac iz Vrbovskog. Utakmica se igra ranije na molbu KK Kupa zbog odlaska većine igrača na Državno sportsko natjecanje veterana Domovinskog rata.

3.HKL KA/G.KOTAR 6.KOLO    TABLICA

 KUPA – POLICAJAC    8 – 0   3347 – 3122   zapisnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.