Nataša Ravnić-Gašparini i Marijana Liović najbolji par HKRZ

Na kuglani Doma obrtnika u Poreču održano je Prvenstvo parova za seniorke za Regiju Zapad. Nastupilo je 13 parova. Prvenstvo je imalo kvalifikacijski karakter jer šest prvoplasiranih parova steklo je pravo nastupa na Državno prvenstvo parova koje se idućeg vikenda igra u Zagrebu.
Od domaćih igračica Istre nastupila su četiri para, ali vrhunsku igru pokazale su samo Nataša Ravnić Gašparini i Marijana Liović. Jako dobro je igrala i mlada Sindy Jelenić srušivši 551 čunj, ali nije imala raspoloženu suigračicu isto kao i Biserka Perman koja je srušila 560 čunja i tako se nisu uspjele plasirati na Državno natjecanje.

Marijana i Nataša imale su obavezu obraniti prošlogodišnji naslov što su one i odradile iako su uz sebe imale jako raspoloženi par Mlake u sastavu Marije Zver i Ane Jambrović. Ana je srušila velikih 621 čunj,a Marija 545 što je bilo dovoljno samo za drugo mjesto. Prvo mjesto pripalo je Marijani i Nataši koje su ukupno srušile 1201 čunj (Marijana 593, Nataša 608). Treće mjesto pripalo je isto ekipi Mlake u sastavu Nike Grubišić i Milane Pavlic koje su srušile ukupno 1133. Na Državno prvenstvo plasirala su se još dva para Mlake i jedan par Rijeke.

Rezultati

3 komentara na “Nataša Ravnić-Gašparini i Marijana Liović najbolji par HKRZ”

    • admin

      Miroslave dobro pitanje a odgovor malo podrobniji. Ovu sliku i tekst sam pronašao na stranicama http://porestina.info/. Da mi je netko od organizatora natjecanja županijski savez, VRZ, NKHKRZ ili sudac dostavio rezultate bili bi objavljeni.

      Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.