NOSTALGIJA 2022

Prošlo je dosta vremena od kada se nisam oglašavao na našim i Vašim omiljenim stranicama KK Željezničar. Razlozi ne objavljivanja kuglačkih sportskih događanja isključivo su bili tehničke prirode. Nadam se da će sad biti sve u redu i da ćemo se i dalje družiti.

U sklopu sportskog kuglačkog ljeta na našoj kuglani, kojeg smo nakon završenih natjecanja u kuglačkoj rekreativnoj ligi, početkom srpnja započeli humanitarnom kuglačkom akcijom „Kuglom do Krova“, kojom kuglačkim turnirom u sklopu „Nostalgija 2022“, pokušavamo  prikupiti financijska sredstva za sanaciju znatno oštećenog krova na kuglani Drežnik. Uspjeli smo skupiti novac kroz našu akciju.

Želim zahvaliti svima Vama osobno i u ime Kluba, koji su pomogli i odvojili dio svog vremena i novca! Zajedno možemo sve, jer zajedno smo jači! Od srca Vam hvala.

Donosim Vam trenutni poredak prije sutrašnjeg finala koji počinje u 16.00 sati. Organizator je osigurao poklone za sudionike finala koje su nam donirale drage prijateljske osobe koji podupiru ovaj projekat paletom svojih proizvoda i usluga.

TABLICA POREDKA Nostalgija 2022 – 29.07.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.