Nova Pro Tecova kuglana u Bakru

Dom kulture u Bakru, nekada društveni dom, godinama je stajao zapušten, kao poprište grafita na zidu, znaka za punk i natpisa “bless”. Dom kulture prošle godine dobio je posve novi izgled, za čiju su obnovu zaduženi riječki arhitekt Saša Randić i suradnici, a  ove godine u jednu od prostorija ugrađena je nova četverostazna kuglana firme Pro Tec.

Proizvođač-firma Pro Tec koja je montirala kuglanu u Bakru zatražila je tehnički pregled ugrađene opreme vezano za ugovor i financiranje investicije.

U četvrtak, 6.4.2017.član Tehničke komisije WNBA, M.Baričević izvršio je tehnički pregled i utvrdio da oprema i ugrađeni materijali odgovaraju standardima Tehn.Pravilnika međun.kugl.federacije (WNBA) te nema zapreke da se za firmom Pro Tec ne zaključi ugovoreni dio posla.Manji tehnički nedostaci u okviru same kuglane koji spadaju u okvir brige  vlasnika i održavatelja objekta (kukice za ručnike, krpe za brisanje nogu, termometar, prva pomoć,…..) mogu se realizirati u vrlo kratkom vremenu.

Kako se vlasnik ili netko vezan za kuglanu nije pojavio za vrijeme tehničkog pregleda (znali su dan i vrijeme) pa se nije izvršio dio tehničkog pregleda vezan za dodatne prostore koji su uvjet za licenciranje sportskog objekta-garderobe,tuševi,sanitarni čvor za igrače.Taj dio objekta bio je pod ključem.

Zaključak: sama kuglana odgovara Tehničkom Pravilniku WNBA dok cjelokupan sportski objekat nema uporabnu dozvolu ili licencu iz gore navedenog.

Do dobivanja licence svaka sportska priredba koja bi se eventualno odvijala na kuglani,nije regularna. Na ovom prelijepom objektu svoje utakmice će vjerojatno igrati KK Crikvenica, KK Zlobin, KK Vinodol a možda se nađe još koji klub.

Fotograjije;  1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.