Prof. dr. sc. Tonči Mikac novi – stari Predsjednik HKS-a

Dosadašnji predsjednik dr. sc. Tonči Mikac i iduće četiri godine vodit će Hrvatski kuglački savez. Tako je odlučeno na 8. Izbornoj Skupštini održanoj u nedjelju 04. 03. 2018. u Areni Varaždin.
Sve prisutne članove Skupštine te goste pozdravio je na početku predsjednik dr.sc. Tonči Mikac koji je nakon verifikacije članova Skupštine (20 od 22) prepustio vođenje Skupštine radnom predsjedništvu. Prije raspuštanja radnih tijela Saveza usvojen je novi Poslovnik o radu Skupštine, financijsko izvješće HKS-a za 2017. godinu te izvješća o radu Predsjednika i Nadzornog odbora za mandatno razdoblje 2014. – 2018.
U izbornom dijelu glasovanje za predsjednika bilo je javno obzirom da je u kandidacijskom postupku pristigla jedna kandidatura te je dr. sc. Tonči Mikac većinom glasova izabran za Predsjednika HKS-a. Na prijedlog Predsjednika Mikca za dopredsjednika HKS-a je izabran Dubravko Mesić, a uz Predsjednika i dopredsjednika u Izvršni odbor HKS-a izabrani su: Ružica Močibob, Darinka Bunić, Damir Šojat, Josip Kartelo, Tomo Globan, Darko Zovko i Boris Ivančić. U Nadzornom odboru slijedeće četiri godine biti će Ljiljana Picer, Lores Agotić i Zlatko Bosak, a predstavnik HKS-a u HOO-u biti će predsjednik dr. sc. Tonči Mikac.
Predsjednik dr.sc. Tonči Mikac se zahvalio na podršci koja mu je pružena tokom prošlog mandata i ukazanom povjerenju za naredni mandat te je napomenuo da će se i dalje raditi na napretku kuglačkog sporta u Hrvatskoj.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.