SVEČANA AKADEMIJA POVODOM 80. GODIŠNJICE KK ŽELJEZNIČAR

„ Gajenje i promicanje kuglačkog športa te održavanje iskrenog i srdačnog prijateljstva “

 ……jedno je od osnovnih Pravila koja su donesena na osnivačkoj skupštini   Kuglačkog  športskog  kluba „ Željezničar“  održanoj 30. lipnja 1936. godine na „Lauferovoj“  kuglani  u  Karlovcu.

I danas, 80 godina poslije tog događaja, pod istim motom gajenja kuglačkog sporta , održavanja srdačnog prijateljstva i stvaranja tIješnjijih i trajnih veza među   kuglačkim klubovima i kuglačima , pozivamo vas sve na

SVEČANU AKADEMIJU POVODOM 80. OBLJETNICE KUGLAČKOG KLUBA ŽELJEZNIČAR KARLOVAC

koja će se održati u petak 24. Lipnja 2016. godine u prostorijama udruženja obrtnika grada Karlovca sa početkom u 18 sati.

Ponosni na svoju prošlost,  tradiciju i činjenicu da 80 godina neprekidno nosimo ime „Željezničar“, sjećamo se svih onih koji su obilježili dio povijesti ovog kluba. Sjećamo se i svih dragih prijatelja koji su svojim radom ili donacijama pomogli u očuvanju opstojnosti kluba, svih članova i igrača koji su kroz natjecanja predstavljali klub u Domovini  i šire.

Sjećamo se i onih koji danas nisu više među nama, Sjećamo  se osnivača Kluba, graditelja kuglane i velikih kuglača koji su svojim rezultatima   obilježili povijest našeg Kluba .

Svima njima veliko hvala uz naše obećanje  da će naš dragi  osamdeseto godišnji  „gospodin“  Željezničar  „doživjeti  stotu“ , a vjerujemo i više.

Svečana akademija će biti prilika da svoju zahvalnost prema svima njima izrazimo mnogobrojnim Poveljama, Zahvalnicama i Priznanjima.

Kuglači , svi ste dobrodošli  !!!!!                                                                                       „ Željezničari“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.