UMRO JE ŽELJKO MARINIĆ

IN MEMORIAM:

ŽELJKO MARINIĆ (1951. – 2022.)

 Ogulinsko kuglanje i sport ostao je bez još jednog velikana: dana 29.11.2022. godine umro je Željko Marinić, dugogodišnji igrač i predsjednik kuglačkog kluba Klek, rođen je 09.07.1951. godine u Ogulinu. Član je KK Klek od 1969. godine i bio jedan od najboljih igrača kluba i ogulinskog kuglanja. Do sada je obnašao dužnosti člana Upravnog odbora (u više navrata), tajnika kluba u 2 mandata, a od 2000.godine sve do nedavno bio je predsjednik kluba pod čijim vodstvom je klub ušao u 1. Hrvatsku ligu. Dobio je do sada više nagrada vezanih za sport, a 2008.godine dobio je Nagradu Športske zajednice Grada Ogulina za životno djelo u sportu Grada Ogulina.

Prvi počeci su mu bili u stolnom tenisu pod vodstvom pokojnog Tomislava Zrnca davne 1958. godine. Sa 12 godina počeo je igrati nogomet kod trenera Đuke Ivoševića. Nogomet je igrao sve do 1969. godine, te se od tada posvećuje kuglanju gdje je bio aktivan sve do prije nekoliko godina.   

Ukop Željka Marinića bit će u srijedu 30.11. na groblju Sv. Jakov u Ogulinu u 12 sati.

Obitelji Željka Marinića, članovima KK Kleka, prijateljima, kuglačkim kolegama, iskrena sućut u ime Kuglačkog Kluba Željezničar.

Počivao u miru i neka ti je laka hrvatska zemlja !

Jedan komentar na “UMRO JE ŽELJKO MARINIĆ”

  1. STARIJI

    NAJISKRENIJA SUĆUT OBITELJ PRIJATELJA ŽELJKAI, TE ČLANOVIMA KLUBA KK KLEK, KAKO OD MENE OSOBNO TAKO I OD ČLANOVA MOGA KLUBA KK CRIKVENICA.

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.