USKRSNI TURNIR NA ŽELJI

Kuglački klub Željezničar, ove srijede i četvrtka u suradnji sa ugostiteljskim objektom Kuna organizirali su tradicionalni 21-vi po redu Uskršnji kuglački turnir na kojemu je nastupilo 18 ekipa sportskih rekreativaca pojačani Orlovačkim Lastama, Umirovljenicima iz Karlovca, Ozlja i Duga Rese i dragim nam klupskim prijateljima KK Vodnjak iz Novog Mesta ( Slovenija ) kojima se zahvaljujemo na odazivu.

Treba reći da je ovo bio turnir „samo u pune“ (5 hitaca sa 6 igrača u šest setova). Rezultati ovoga turnira bili su u drugom planu, a važnije je bilo to što kroz ovaj način kuglanja više dolazi do izražaja ekipni duh i još važnije druženje tokom natjecanja i nakon službenog dijela.

Ipak spomenuti ćemo da je najbolja ekipa na turniru bila momčad HRVATSKIH ŽELJEZNICA, odmah iz njih bila je ekipa DUGOREŠKIH UMIROVLJENIKA I, dok su treći  bili JAZAVCI u novom ruhu. Najsimpatičnija ekipa je bila sastavljena od mladih ORLOVAČKIH LASTAVICA koje su donijele simpatije publike i koje su imali daleko najviše navijača.

Na kraju vrijedno je napomenuti da je najbolji pojedinac kod muškaraca bio DARIO KAFOL-CAJBI, a kod žena gospođa  MARTINA HORVAT iz KK VODNJAK, Novo Mesto ( Slovenija )  koja je imala i najbolji rezultat turnira. Nakon završetka turnira najboljima su uručena priznanja i medalje a druženje se nastavio duboko u noć uz glazbu i bogatu Uskršnju trpezu.

Koristim priliku da se još jednom zahvalim svim učesnicima na sudjelovanju u ovom našem događanju i da Vam zaželim u ime Kluba i osobno SRETAN USKRS i da ga provedete u krugu najmilijih U ZDRAVLJU, LJUBAVI I MIRU.

Koje rezultate su ostvarile ostale ekipe pogledajte OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.