ZAVRŠEN JE KUGLAČKI TURNIR “NOSTALGIJA 2022”

Sinoćnim finalom završili smo kuglački turnir „Nostalgija 2022“, kojim smo humanitarnom kuglačkom akcijom „Kuglom do Krova“, uspjeli prikupiti određena financijska sredstva za sanaciju znatno oštećenog krova na kuglani Drežnik. Još jednom Želim zahvaliti svima Vama osobno i u ime Kluba, koji su pomogli i odvojili dio svog vremena i novca koji ste prepoznali ovaj projekat!

Posebnu zahvalu upućujem i onima koji su donacijom u novcu, uplatili u svrhu zajedničkog cilja: Stolariji Ribičić, Ugostiteljskom objektu „Kuna“ i gospođi Vuljanić, Dimnjačarskom obrtu „Energon“, pojedincima Draženu Obajdinu – Cumi, Lemiju Zatezalu i Remzi.

Zahvaljujem i dragim prijateljima koji su poduprli ovaj projekat paletom svojih proizvoda i usluga te finalistima „Nostalgije 2022“ osigurali hvale vrijedne poklone: to su,

 „OMNIX d.o.o“ poduzeće koje radi identifikacijske iskaznice, članske iskaznice za klubove ili udruge, knjižnice, beskontaktne (125 kHz EM4102 ili Mifare 13,56 MHz) ili druge kartice za zaposlenike, hotelske kartice i programiranje magnetne trake, loyalty kartice, opremu za ID kartice kao što su vezice za nošenje oko vrata, plastični držači i kvačice, sve to oni imaju i stoje Vam na raspolaganju. Piceriji „TIFFANI“, Restoranu „VAMI“ na paleti prehrambenih proizvoda, frizerskim salonima za muškarce „KARLO“ M. Vrhovca 13 i „N & N“ Rakovac 14.

Zajedno možemo sve, jer zajedno smo jači! Do nekog novog projekta i susreta, od srca Vam još jednom HVALA.

ČESTITKE POBJEDNICIMA DRAGIM NOVIM KUGLČKIM PRIJATELJIMA IZ NOVOG MESTA, KUGLJAŠKOG DRUŠTA “VODNJAK” REZULTATI     Nostalgija 2022 – rezultati finala       FINALE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.